Γωνιακός καναπές: 2+1 προτάσεις για το βασιλιά του σαλονιού!

Άνεση, στυλ και μια ζεστή γωνιά. Αυτά είναι μόνο τα βασικά που σου προσφέρει ένας γωνιακός καναπές. Η καθημερινότητα είναι εξουθενωτική και οι στιγμές χαλάρωσης λίγες, γιατί λοιπόν να μη τις κάνουμε ποιοτικές, δίνοντας μια νέα αισθητική στο χώρο μας που θα τονίσει τη ζεστασιά του σπιτιού μας; Τα γωνιακά σαλόνια αποτελούν μια τάση, που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα επιστρέφει ξανά και ξανά όλο και πιο δυναμικά. Σήμερα, η εποχή θέλει τους γωνιακούς καναπέδες να μην τοποθετούνται όπως παλιά αυστηρά σε κάποιον τοίχο του σπιτιού. Μπορείς να τους τοποθετήσεις έτσι ώστε να έχουν μια μικρή απόσταση από τον τοίχο, στη μέση του σαλονιού ή σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού, γιατί όχι;

Γωνιακός καναπές Rich

Είναι νέος, είναι φρέσκος και είναι ο γωνιακός καναπές “Rich”. Εάν θέλεις το σαλόνι σου να δείχνει μοντέρνο, τακτοποιημένο και “πλούσιο”, ο γωνιακός καναπές Rich είναι μια ιδανική πρόταση για σένα. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή επιλογή καναπέ με μεταλλικό πόδι και αποσπώμενο κάλυμμα στο μπράτσο. Εάν επιλέξεις τις διαστάσεις του να είναι 280cm μήκος x 220cm πλάτος, θα έχεις σίγουρα την άνεση που χρειάζεσαι αλλά μπορείς επίσης να τον κατασκευάσεις στις διαστάσεις που εσύ επιθυμείς. Όσο για το χρώμα, μην ανησυχείς, υπάρχει μεγάλη ποικιλία!

Γωνιακός καναπές Ergo

Δώσε χρώμα και στυλ στο σαλόνι σου με το γωνιακό σαλόνι “Ergo”. Ο εργονομικός του σχεδιασμός και η ιδιαίτερη γραμμή του θα δώσουν μια σύγχρονη νότα χαλάρωσης στο χώρο σου που μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης. Διαθέσιμος σε διαστάσεις 260cm μήκος x 200cm πλάτος x 95cm βάθος, θα σε ξεκουράζει όπως κι αν ξαπλώσεις. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί στις διαστάσεις που επιθυμείς βάσει των αναγκών σου. Το ανάκλιντρο μπορείς ανά πάσα στιγμή να το μετακινήσεις είτε στην δεξιά πλευρά του καναπέ είτε στην αριστερή. Με αυτό τον τρόπο δεν θα βαρεθείς ποτέ το σαλόνι σου!

Γωνιακός καναπές Bohème

Ονειρεύεσαι ανέμελη ζωή γεμάτη απολαύσεις; Τώρα μπορείς να απολαύσεις τον τρόπο ζωής των “μποέμ” με τον γωνιακό καναπέ που πήρε το όνομά του ακριβώς από αυτό. Βάσει της άνεσης και της απόλαυσης που προσφέρει, θα έχεις τις πιο ζεστές και αναπαυτικές στιγμές. Ίσιες κλασσικές γραμμές και ραφές, μεταλλική στήριξη στη βάση και μοντέρνο στυλ που σε εντυπωσιάζει. Θα τον βρεις σε διαστάσεις 280cm μήκος x 220cm πλάτος ή 300cm μήκος x 200cm πλάτος αλλά και σε εκείνες που χρειάζεσαι συγκεκριμένα βάσει του χώρου που διαθέτεις έπειτα από ειδική παραγγελία. Διαλέγεις διάσταση, ύφασμα, χρώμα και… η επιθυμία σου για ένα όμορφο σπίτι εκπληρώθηκε!

Είμαστε μέσα στο μυαλό σου… ή μήπως όχι;

Αυτή τη στιγμή ίσως σκέφτεσαι πως το σαλόνι σου είναι πολύ μικρό για να επιπλωθεί με κάποιον γωνιακό καναπέ και πως χρειάζεσαι μικρά έπιπλα που να δένουν με τον υπόλοιπο χώρο. Εάν όμως ανανεώσεις το σαλόνι σου με έναν γωνιακό καναπέ από αυτούς που μόλις σου παρουσιάσαμε, θα κάνεις το σαλόνι σου να φαίνεται σύγχρονο και γεμάτο αλλά όχι απαραίτητα μπουκωμένο. 

Αν προβληματίζεσαι ακόμα μην ανησυχείς γιατί έχουμε τη λύση. Ρίξε μια ματιά σε άλλες προτάσεις μας για γωνιακούς καναπέδες ή επισκέψου ένα από τα καταστήματά μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θα οργανώσουμε μαζί τον χώρο σου για να έχεις ακριβώς αυτό που επιθυμείς, γιατί άλλωστε μας αρέσει να “επιπλώνουμε τα όνειρα σου”! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά